Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Son 2 maçta Samsunspor 5, Giresunspor 6 puan kaybetti... 

Samsunspor

Spor Toto Birinci Ligi'nde belki de son yılların en çekişmeli liderlik mücadelelerinden biri yaşanıyor. Giresunspor ve Samsunspor'un art arda yaşadığı puan kayıplarının ardından, zirve mücadelesi son 9 haftaya girilirken karıştı. 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde belki de son yılların en çekişmeli liderlik mücadelelerinden biri yaşanıyor. Giresfunspor'un art arda yaşadığı puan kayıplarının ardından, zirve mücadelesi son 9 haftaya girilirken karıştı. Haftalardır ilk iki sırayı paylaşan lider Giresunspor'un geçen haftaki Altay ve bugünkü Ümraniyespor yenilgileri; yine ikinci Yılport Samsunspor'un Keçiörengücü beraberliği ve sonrasındaki Adana Demirspor yenilgileri geriden gelen takımların adeta iştahını kabartmış durumda. 

SAMSUNSPOR TAKIM OLARAK DÜŞÜŞTE

Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında kendi sahasında Adana Demirspor'a 2-0 mağlup olan Samsunspor, şampiyonluk yolunda beklenmedik bir mağlubiyet aldı. Karşılaşmanın ardından başta Ertuğrul Sağlam olmak üzere, futbolcular formsuzlukları nedeniyle eleştiri oklarını üzerlerine çektirler. Samsunspor'da oyunun gidişatını değiştirebilecek, skora etki edecek oyuncuların özellikle son iki haftada hepsinin birden düşük performans göstermesi, 2 haftada 5 puanın kaybedilmesine neden oldu. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar futbolcuların bu durumları karşısında şaşkın olmakla beraber, tepkililer.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.