Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sergen Yalçın  Sağlam'dan o isim  için müsade istedi

Samsunspor

Loris Karius ile gelecek sezon devam etmeme kararı alan teknik direktör Sergen Yalçın, Fotospor'un iddiasına göre kırmızı beyazlı ekibin genç file bekçisi Nurullah Aslan'ı transfer etmeye karar verdi. 


Samsunspor Haber - Beşiktaş, Yılport Samsunspor'un genç kalecisi Nurullah Aslan'ı transfer etmek için düğmeye bastı. Loris Karius ile gelecek sezon devam etmeme kararı alan teknik direktör Sergen Yalçın, Fotospor'un iddiasına göre kırmızı beyazlı ekibin genç file bekçisi Nurullah Aslan'ı transfer etmeye karar verdi. Yönetime 2.02'lik dev kaleciyi istediğini rapor eden Sergen Hoca'nın Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile temasa geçtiği bilgisine yer verildi. 

FOTOSPOR'UN İDDİASI 

Gazetede yer alan haberin tam metni ise şu şekilde; Sergen Yalçın açıkladı: Loris Karius gelecek sezon Beşiktaş’ta olmayacak. Yönetim bir süredir Rizespor’dan Gökhan Akkan ve Başakşehir’den Volkan Babacan üzerinde duruyor. Ancak yönetimin önüne sözleşmeleri sezon sonunda bitecek bazı yabancı file bekçileri de geliyor.

SAĞLAM İLE GÖRÜŞTÜ 

Siyah-beyazlı yönetim ise Sergen’in isteğiyle bir değil iki kaleci almak amacında. Çünkü Utku’dan hayır yok. Bu Karius’u bile kesemeyen Utku ile yola devam edilmesinin, inattan başka birşey getirmeyeceği fikri hakim. Bu yüzden siyah-beyazlılar ikinci kaleci için gözünü Samsunspor’un genç file bekçisi Nurullah Aslan’a dikti. 22 yaşında ve 2.02 boyundaki Nurullah için Samsunspor’u çalıştıran Ertuğrul Sağlam’ın da olumlu rapor verdiği bildirildi.  

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.