Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Şehzadeler, Üni-Samsun ve Lise–Sam bayrak kampanyasını başlattı 

Samsunspor

Samsunspor taraftar grubu Şehzadeler, Üni-Sam ve Lise-Sam bayrak kampanyasını resmen başlattı. Kırmızı beyazlı gruplar, 20 mahalle de daha bayrak asılacağını duyurdu. 

Samsunspor Haber – Samsunspor taraftar grubu Şehzadeler, Üni-Sam ve Lise-Sam bayrak kampanyasını resmen başlattı. Çiftlik Caddesine bugün asılan bayrak ile şehri süslemeyi hedefleyen topluluklar ayrıca 20 mahalle de daha bayrak asılacağını duyurdu. Şehzadeler Grubu Tribün Lideri Hikmet Şimşek, kampanyalarına maddi manevi destek veren  Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin’e teşekkür etti. 

ZİHNİ ŞAHİN’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ 

‘Sandıklar açılsın bayraklar asılsın’ sloganı altında Samsun’un tüm cadde ve sokaklarının Yılport Samsunspor bayraklarıyla donatılmasını isteyen kırmızı beyazlı taraftarlar, “Şehir olarak bu kritik süreçte takımımızın yanında olmalıyız. Bizler imkanlarımız doğrultusunda düşündüğümüz kampanyamızın fitilini ateşledik. Bu takım hepimizin herkesin bu oluşuma destek olmasını ve el birbirliğiyle Yılport Samsunspor’u bir üst lige çıkması için mücadele vermeliyiz” dediler. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.