Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunsporluluğumu kimse sorgulayamaz

Samsunspor

Samsunspor'un sol kanat savunucusu Canberk Dilaver, Sancaktepe Belediyespor karşılaşmasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından çarpıcı bir açıklama yaptı.

Samsunspor Haber - Samsunspor'un genç savunma oyuncusu Canberk Dilaver, Sancaktepe Belediyespor karşılaşmasında oyundan çıkarken gösterdiği tepkiyle ilgili olarak bazı yayın organlarında ve sosyal medya da gerçek olmayan ifadelerin yer aldığını söyledi. Kendisen ait sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan kırmızı beyazlı oyuncu, şunları söyledi; 

SOSYAL MEDYA DAN ÇEVAP VERDİ

"Benim Samsunsporluluğumu kimse yargılayamaz. Soyunma odasına giderken formamı çıkarmam gayet normal. Bazıları formamı yere attığım şeklinde gerçek olmayan ifadeler kullanıyor. Yalandan benim üzerimden olaylar üretmeyin o an takım olarak 1-0 gerideyiz maçın gerginligi var zaten soyunma odasına gidiyorum evet tepki gösterdim ama yok formayı çıkardı yere attı bu düşünceler kötü niyetli insanları düşüncesi. Burada o işleri yapacak olan en son 3-4 kişiden biriyim herkes iyi gün dostu olmuş anlaşılan; ama bunları yazanlar da gerçek Samsunspor taraftarı veya maçı izleyen insanlar değil. Herkes doğrusunu biliyor, biz buraya günümüzü geçirmeye gelmedik başarılı olmaya geldik. Samsunsporluluğumu kimse yargılamasın" 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.