Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunsporlu eski futbolcudan mesaj: Kimse yoksa biz varız

Samsunspor

Samsun Valiliği tarafından başlatılan Samsunspor’a yardım kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Kırmızı beyazlı ekibin eski futbolcusu ve aynı zamanda Samsunlu olan Ramazan Sal da bu kampanyaya duyarsız kalmadı.

Samsunspor Haber – Samsun Valiliği tarafından başlatılan Samsunspor’a yardım kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Kırmızı beyazlı ekibin eski futbolcusu ve aynı zamanda Samsunlu olan Ramazan Sal da bu kampanyaya duyarsız kalmadı. Sakaryaspor forması giyen tecrübeli savunma oyuncusu, Valiliğin açtığı banka hesabına bağışta bulundu.

KİMSE YOKSA BİZ VARIZ

Rakamı konusunda bir şey söylemek istemeyen Ramazan Sal, “Kimse merak etmesin Samsunspor sahipsiz kalmaçz maddi manevi her türlü desteğe bende varım. Samsunsporumuz için her zaman gövdemizi ortaya koyarız. Yeter ki kulübümüz yaşasın. İnşallah yapılan yardımlar sayesinde takımımızın transfer tahtası açılır” diye konuştu.

İREN’DEN SAL’A TEŞEKKÜR

Samsunspor Söğütlübahçe Taraftar Grubu Başkanı Ümit İren’in eski futbolculara yönelik başlattığı çağrıya sırtını dönmeyerek destek veren Ramazan Sal, bir kez daha kırmızı beyazlı taraftarların gönlünde taht kurdu. Taraftarlar Grubu Başkaın Ümit İren, Ramazan Sal’a çağrılarına kulak verdiği için sonsuz teşekkürler ettiğini açıkladı.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.