Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor’da bir kriz daha

Samsunspor

Samsunspor’da Chibuike’den sonra neredeyse tüm oyuncular bugün itibariyle alacaklarına dair kulübe ihtar çektiler. Kırmızı beyazlı oyuncuların bu zamanda böyle bir tutum içine girmeli camiada şok etkisi yarattı.

Samsunspor Haber – Samsunspor’da Chibuike’den sonra neredeyse tüm oyuncular bugün itibariyle alacaklarına dair kulübe ihtar çektiler. Kırmızı beyazlı oyuncuların bu zamanda böyle bir tutum içine girmeli camiada şok etkisi yarattı. Samsunspor Kulübü Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “Oyuncuların bu dönemde böyle davranışlarını normal karşılamak gerekir” dedi.

 
BU TÜR DAVRANIŞLAR NORMAL 

Genelde her sezonun son düzlüğünde böyle durumların her kulüpte yaşanabileceğini söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “Samsunspor olarak oyuncularımızın özellikle alacaklarıyla ilgili konulara büyük hassasiyet gösteriyoruz. İnşallah bu sorununda üstesinden gelebileceğiz. Yeter ki taraftarlarımız bizlere inansın ve destek olsun” diye konuştu.

 
HERŞEYİMİZLE HAZIRIZ 

Pazar günü oynanacak kritik ve zorlu İstanbulspor karşılaşmasına her yönüyle hazır olduklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Karayılmaz, “İstanbulspor karşılaşmasında alacağımız güzel bir sonuçla ligde kalan haftalara daha bir umutla bakmak istiyoruz.Bunu başarabilecek güçte ve yetenekte bir takımız. Bunu herkes görecek” dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.