Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor-Z.Kömürspor Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda 

Samsunspor

Yılport Samsunspor, Pazar günü sahasında Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya geliyor. Korona virüsü salgını nedeniyle seyircisiz oynanmasına karar verilen müsabakayı kırmızı beyazlı taraftarlar, burada.tv ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler. 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta Yılport Samsunspor, Pazar günü sahasında Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya geliyor. Korona virüsü salgını nedeniyle seyircisiz oynanmasına karar verilen müsabakayı kırmızı beyazlı taraftarlar, burada.tv ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler. Melih Gümüşbıçak'ın anlatımıyla digital ortamda yayınlanacak müsabakanın başlama saati 15.00. 

TELEVİZYON YAYINI YOK

Burada TV, bilgisayar, mobil ve tabletten izlenebiliyor. Burada tv, uydu üzerinden yayın yapmıyor. Her maça 10 TL fiyat biçen Burada Tv, Yılport Samsunspor'un maçlarını yayınlıyor. İnternet adresinden izlemek istediğiniz maçı 11.80 tl karşılığında satın alarak, Yılport Samsunspor'u takip edebilirsiniz.

MAÇI NASIL İZLERİM İŞTE CEVABI 

Burada TV de maç izlemek için yapılması gerekenler çok basit , ister mobil siteden isterseniz web sitesinden , en üstte bulunan canlı maç yayınları için tıklayınız butonuna basmanız yeterli. Karşınıza çıkan ekranda zaten alışık olduğunuz satın alma adımlarını takip ederek biletinizi alabilirsiniz. Bilet almak için ne gerekli ? Bilet almak için 3D secure sistemine açık bir kredi kartı / ATM Kartı / Maaş Kartı yada mobil ödemeye açık bir cep telefonu hattınızın olması yeterli .

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.