Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor  zirveye  yürüyor 1-0

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Akhisarspor'u İlyas Kubilay'ın ikinci yarıdaki füzesiyle devirdi. Samsunspor, bu maçta aldığı galibiyetle ligde puanını 8'e çıkardı. 

TFF Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor, Akhisarspor karşısında ilk 45 dakikayı golsüz berabere kapattı. 19 Mayıs Stadı'nda oynanan müsabakaya durgun başlayan kırmızı beyazlılar, ilk 45 dakikada kalesinde çok pozisyon vermemesine rağmen rakip kalede Guido Kocer ve Tomane ile iki net fırsat yakaladı. Samsunspor, özelllikle devrenin sonlarına doğru İlyas'ın oyuna sonradan girmesiyle ofansif anlamda üretken görünse de skorda dengeyi bozamadı. (0-0) 

ATOM KARINCA YAPTI YİNE YAPACAĞINI 

Karşılaşmanın ikinci devresine ilk 45 dakikaya oranla daha derli toplu başlayan kırmızı beyazlılar, 53.dakikada İlyas Kubilay bilinen klasik şutlarından birini yaparak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra farkı artırmak için çabalayan Samsunspor'un yaptığı ataklarda Akhisar savunmasını geçemedi ve müsabaka kırmızı beyazlı ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Samsunspor, bu sonuçla ligde puanını 8'e çıkardı. 

PUAN TABLOSU

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.