Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor yönetiminde neden kimse konuşmuyor? Başkan Yıldırım sessizliğini koruyor

Samsunspor

Sportif anlamda elde edilen kötü sonuçlarla büyük hayal kırıklığı yaşayan camianın endişelerini son 4 maçta alınan 3 mağlubiyet ve bir beraberliğin yanı sıra futbolcuların sahada sergilediği lakayıt futbol daha da artırıyor. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım ve ekibi son dönemde alınan başarısız sonuçların ardından adeta sessizliğe bürünmüş durumda. Daha bir kaç hafta öncesinde camiaya umut dolu mesajlar veren Yıldırım'ın kurmayları, alınan kötü saha sonuçlarının ardından ortadan bir anda kayboldular. Başkan Yüksel Yıldırım'ın son dönemde başdanışmanı olarak kamuoyuna tanıttığı Batu Kaplan başta olmak üzere Başkanvekili Veysel Bilen, Futbol Kulübü A.Ş. Genel Müdürü Soner Soykan, Genel Kaptan Cenk İşler ve Basın Sözcüsü Ender Gür'ün neden sessiz kaldıkları büyük merak konusu. 

SOMUT ADIMLAR ATILIYOR

Sportif anlamda elde edilen kötü sonuçlarla büyük hayal kırıklığı yaşayan camianın endişelerini son 4 maçta alınan 3 mağlubiyet ve bir beraberliğin yanı sıra futbolcuların sahada sergilediği lakayıt futbol daha da artırıyor. Samsunsporlu taraftarlar, yönetimden bir an önce takıma müdahale etmesini istiyor. Zira kalan 5 maçta olası puan kayıplarının devam etmesi kırmızı beyazlı ekibi çıkmaz bir yola sokabilir. Bundan korkan Samsunspor taraftarı, yönetimin acilen somut adımlar atmasını istiyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.