Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor-Van BŞB maç sonucu! Erzurum'da ilk galibiyet 3-2

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekip, İkinci Lig'in yeni ekiplerinden Van Büyükşehir Belediyesspor'u Enes, İlyas ve Samet'in her iki yarıda bulduğu gollerle 3-2 mağlup etti. 

Samsunspor Haber - Samsunspor, Erzurum'da ikinci hazırlık maçında Van Büyükşehir Belediyespor'u 3-2'lik skorla mağlup etti. Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nin sahasında oynanan müsabakaya kırmızı beyazlı ekip hızlı başladı. Daha 3'ncü dakika da Enes İslam İlkin golüyle Samsunspor, maçta skor avantajını eline geçirdi. Rakibi karşısında oyun üstünlüğünü eline geçiren kırmızı beyazlılar, devreyi İlyas Kubilay Yavuz'un golüyle 2-0 önde kapattı. 

TAM 5 GOL VARDI

İkinci devreye rölantide başlayan kırmızı beyazlılar, Van Büyükşehir Belediyespor'un ilk dakikalardaki baskılı oyunu karşısında biraz bocalada daha sonra yeniden toparlandı ve 90 dakikayı Samet Asatekin'in şık golüyle 3-2 önde bitirdi. Karşılaşma sonunda her iki takım oyuncuları birbirlerini tebrik ederek sahadan ayrıldı. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İrfan Buz, oyuncularının bu maçtaki performanslarının kendisini gelecek adına umutlandırdığını söyledi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.