Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor turu rövanşa bıraktı 3-2

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası 5.tur müsabakasında Çaykur Rizespor deplasmanında 3-2 mağlup oldu. Yılport Samsunspor'un gollerini Aytaç ve İlyas Kubilay penaltıdan kaydetti.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.tur müsabakasında Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'a konuk oldu. Didi Stadı'nda oynanan müsabakaya bu sezon fazla forma şansı bulamayan oyuncularıyla çıkan kırmızı beyazlılar, ilk 45 dakikada ev sahibi takımın atak futbolu karşısında zorlandı. 

SAVUNMADA İNANILMAZ HATALAR 

Savunmada basit hatalar yapan Yılport Samsunspor, 18.dakikada Mykola Moruzluk'un golüyle geriye düştü. (1-0) Golün şokunu daha üzerinden atamayan kırmızı beyazlılar, Marko'nun 28 ve 31.dakikalardaki golleriyle skor bir anda 3-0'a geldi. Yılport Samsunspor, kısa sürede toparlandı ve soyunma odasına Aytaç Sulu'nun golüyle farkı 2'ye indirdi. (3-1)

OYUNU DENGELEDİLER 

Karşılaşmanın ikinci devresine hızlı bir giriş yapan kırmızı beyazlılar, bu yarıda oyunda dengeyi sağladı sonrasında ise hakimiyeti eline geçirdi. Sağlı sollu ataklarla rakip Rizespor kalesinde etkili olan kırmızı beyazlı ekip, İlyas Kubilay'ın penaltı golüyle sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.