Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor ligde kalabilecek mi?

Samsunspor

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig'in 30. hafta karşılaşmasında yenmesi gereken Denizlispor ile evinde 2-2 berabere kaldıktan sonra ligde kalma hesapları yapılmaya başlandı.

Samsunspor Haber-Samsunspor Kayyum Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, ligin son 2 maçında 4 puan alınması halinde kümede kalabileceklerini belirtti.

Samsunspor Spor Toto 1. Lig'in 31. hafta karşılaşmasında oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenman ile sürdürdü.

Antreman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayıp hafif tempoda taktik çalışması yapılarak bitirirken, Samsunspor Kayyum Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz antrenman sonunda açıklamalarda bulundu.

KÜME DÜŞME HATTI ÇOK KARIŞIK

Başkan Karayılmaz antreman sonrasında yaptığı açıklamada 4 puanla kalabilirizde 6 puanla düşebilirizde dedi. Küme düşme hattının çok karışık olduğunu belirten Başkan Karayılmaz, "Daha önceden belirlediğimiz maçları kazansaydık, bugün kümede kalma hesapları yapmayacaktık. Maalesef o maçları kaybettik. O günler geçmişte kaldı. Bu anlamda başarısız olduk. Bunu da itiraf ediyoruz. Önümüzde kazanılmamış, ortada olan ve alınması gereken 6 puan var. 6 puan alırsak 41 puan yapar bizim için. Rakiplerimizin birbirinden zor maçları var. Biz, inanıyoruz ki futbolcularımız oynayacağımız 2 maçtan 4 puan bile alsa ligde kalabiliriz düşüncesini taşıyorum. Kimseye umut tacirliği yapmak gibi bir düşüncem yok. Ben bu kayyumun başkanı olarak umudumu yitirirsem, şehir de umudunu yitirir. O yüzden başımız dik bir şekilde son düdük çalana kadar mücadelemiz devam edecek” şeklinde konuştu.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.