Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor ikinci yarıda çözüldü 3-0

Samsunspor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Samsunspor, Trabszonspor ile oynadığı hazırlık maçını 3-0 kaybetti.

Samsunspor Haber - Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Samsunspor, Trabszonspor ile oynadığı hazırlık maçını 3-0 kaybetti. Rakibi karşısında oyuna iyi başlayan, ayağa toplarla ikinci bölgeden çıkarak rakip kalede gol arayan Samsunspor, oyun disiplini ve mücadelesiyle ilk 45 dakikada geçer not aldı.

Bu yarıda çok net olmasa da üretkenliği ile dikkat çeken kırmızı beyazlılar, devreyi golsüz tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresine de iyi başlayan kırmızı beyazlılar, rakibin etkili atakları karşısında zorlanmaya başladı. Trabzonspor'da 63. dakikada Pereira'nın vuruşunda Canberk'e çarpan top yükselerek ağlara gitti ve Bordo-mavili ekip 1-0 öne geçti.

Samsunspor 1-0 geriye düşse de oyun disiplininden kopmadı. Rakip kaleye beraberlik golü için yüklenen kırmızı beyazlılar, 72. dakikada Pereira'nın ortasında yeni transfer Vahid Amiri'nin kafa golüyle 2-0 mağlup duruma düştü. Karşılaşmada ise son sözü Muhammet Beşir söyledi. Trabzonspor 88. dakikada Nuri Terliksiz'in büyük  hatasında Muhammed Beşir'in golü skoru 3-0'a getirdi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.