Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'dan TFF'ye saat tepkisi

Samsunspor

Samsunspor, sahasında oynayacağı Ankaragücü (23.hafta) ve Elazığspor (26.hafta) maçlarının başlama saatinde değişiklik yapılması için Türkiye Futbol Federasyonu’na itirazda bulunacak.

Samsunspor Haber - Samsunspor, ligin 23.haftasında (20 Şubat salı) sahasında oynayacağı Ankaragücü ve yine sahasında oynayacağı 26.hafta maçı (06 Mart Salı) olan Elazığspor karşılaşmalarının hafta içinde saat 16.00 da oynatılacak olmasına büyük tepki gösteriyor. Kırmızı beyazlı taraftarlar sosyal medyadan yapılan çağrılarda tribünlerin dolması adına karşılaşma saatinin 18.00 alınması istiyor.

EŞİT DAVRANILMALI

Türkiye Futbol Federasyonu'na hem Ankaragücü hem de Elazığspor ile oynayacakları karşılaşmaların başlama saatinde değişiklik isteyecekleri öğrenilen Samsunspor Kulübü'nün konuyla ilgili temaslara başladığı da gelen bilgiler arasında. Kırmızı beyazlı taraftarlar, TFF'nin maç gün ve saatlerini belirlerken daha dikkatli ve dengeli kararlar vermesini istiyor. Şimdi gözler Samsunspor'un yapacağı itiraza TFF'den nasıl bir karşılık geleceğini çevrildi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.