Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da teknik kadro tamam gibi

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekip, teknik direktörlük görevine eski Beşiktaşlı Ahmet Yıldırım'ı getirmeyi planlarken; Cenk İşler ise Samsunspor'da ki konumu yardımcı antrenör olarak netlik kazandı.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da taşlar yerine oturmaya başladı. İsmail Uyanık'ın başkan seçilmesiyle beraber büyük bir haraketliliğin yaşandığı kırmızı beyazlı ekipte, Sportif Direktörün belli olmasının ardından gözler teknik direktörün kim olacağına çevrilmişti. Bir süredir İstanbul'da çalışmalarını sürdüren Başkan Uyanık'ın Sportif Direktör Reşat Çağan ile yaptığı temaslar sonrasında Ahmet Yıldırım ismi ön plana çıktı. 

YARDIMCI ANTRENÖR CENK İŞLER OLACAK

Kırmızı beyazlı ekibin takımın başına getirmeyi planladığı Ahmet Yıldırım'ın ise birinci yardımcı antrenörü olarak ise Cenk İşler'in ismi kesinlik kazandı. Ahmet Yıldırım ile Başkan Uyanık'ın yarın İstanbul'da son kez bir araya gelerek detayları konuşacağı ve kesin bir kararın verileceği açıklandı. Sportif Direktör Reşat Çağan'ın ise bu akşam Samsun'da olacağı iç ve dış transfere başlayacağı belirtildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.