Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da tahtanın açılması an meselesi

Samsunspor

Samsun Valisi Osman Kaymak'ın özverili çalışmaları sayesinde dağılmak üzere olan Samsunspor, yeniden güç kazanmaya başladı. Mevcut oyuncularının alacakları ödenirken şimdi de transfer tahtasıyla ilgili güzel gelişmeler yaşanmaya başladı. 

Samsunspor Haber - Samsun Valisi Osman Kaymak'ın özverili çalışmaları sayesinde dağılmak üzere olan Samsunspor, yeniden güç kazanmaya başladı. Mevcut oyuncularının alacakları ödenirken şimdi de transfer tahtasıyla ilgili güzel gelişmeler yaşanmaya başladı. Bir süredir tahtayla ilgili yoğun bir çalışma gerçekleştiren kırmızı beyazlı ekipte, bu hafta içinde tahtayı açtırıp prensipte anlaşmaya varılan isimlere imza attırmayı hedefliyor. 

VALİ KAYMAK'A TEŞEKKÜR 

Takımın en geç yarın Antalya'da Gazişehir müsabakasına kadar çalışması planlanıyor. Sportif Direktör Coşkun Zeren, "Zor bir süreçten geçiyoruz. İnşallah Samsun halkının takımına gösterdiği ilgi ve alaka futbolcularımıza büyük moral olacak ve ikinci devrede büyük engellere rağmen güzel işler yapacağız. Buna inanıyoruz. Samsun Valimiz Osman Kaymak başta olmak üzere herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.