Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da savunma silbaştan 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekipte, savunmada yine zorunlu bir değişiklik zamanı. Sakatlıkları bulunan Caner Arıcı ve Veli Çetin'in yokluklarındanda sağ kanatta Erhan Kartal, stoperde ise uzun bir aradan sonra yine Yalçın Kılınç forma giyecek.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da savunmada yine zorunlu değişim zamanı. Caner Arıcı ve Veli Çetin'in sakatlıkları sonrasında bu iki bölgeye Erhan Kartal ve Yalçın Kılınç'ın isimleri geçiyor. Sağ üst ön adalesinde zorlanmaya bağlı kanama tespit edilen Veli Çetin'in, Tuzlaspor maçında forma giyemeyecek olması Yılport Samsunspor'un savunma tandemini de bozacak. Ligin 7. haftasında itibaren Keçiörengücü maçıyla birlikte 4 maçtır savunmanın merkezinde Erkam Reşmen'le birlikte forma giyen Veli Çetin, sakatlığı nedeniyle yarın oynayamayacak. 

ZORUNLU BİR DEĞİŞİKLİK

25 yaşındaki futbolcunun yerine, Tuzlaspor karşılaşmasında Yalçın Kılınç'ın görev alması bekleniyor. Yine son oynanan müsabakada ayak bileğinden sakatlanan Caner Arıcı'nın oynamayacak olmasından sonra formayı Erhan Altın devralacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yokluğunda takımı çalıştıran yardımcı antrenör Gökhan Geylani, hem Yalçın Kılınç'ı hem de Erhan Kartal'ı yarın akşam oynanacak Tuzlaspor maçına hazırlamaya başladı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.