Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da Çağdaş Atan şoku... GÖRÜŞLER  TUTMADI 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin bir süre önce prensipte anlaşmaya vardığı duyurulan teknik direktör Çağdaş Atan ile anlaşma sağlanamadı. Kulüpten yapılan yazılı bildiride genç teknik adam ile görüş ayrılıklarının yaşandığı ifade edildi. 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde yeni sezona yeni bir teknik direktörle başlamanın hesaplarını yapan Samsunspor, bir süre önce prensipte anlaşmaya vardığı Çağdaş Atan ile anlaşamadı. Kırmızı beyazlı ekipten yapılan yazılı bildiride genç teknik adam ile görüş ayrılıklarının yaşandığını ve bu durumun bir türlü üstesinden gelinemediği ifade edildi. Samsunspor Kulübü'nden yapılan o resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

GÖRÜŞLER TUTMADI 

"Teknik direktörlük görevi için daha önce prensip anlaşmasına vardığımız sayın Çağdaş Atan ile devam eden görüşmelerimiz neticesinde, ortaya çıkan görüş ayrılıkları nedeniyle, karşılıklı iyi niyet çerçevesi içinde anlaşılarak görüşmelerimiz sonlandırılmıştır. Sayın Çağdaş Atan’a gösterdikleri anlayış için teşekkür eder, başarılar dileriz."

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.