Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da Atabey Çiçek ve Guido Koçer geri dönüyor 

Samsunspor

Bugünkü basın toplantısında sorulan bir soru üzerine muhtemel bir kadro değişikliğinin gündemlerinde olduğunu söyleyen tecrübeli teknik direktör, girdikleri bu zor süreçten en az hasarla çıkmak için çalışmaların devam ettiğini söyledi. 

Samsunsopr teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Pazar günü oynanacak Afjet Afyonspor karşılaşmasında kadroda ufak çaplı bir revizyon yapacağının sinyalini verdi. Bugünkü basın toplantısında sorulan bir soru üzerine muhtemel bir kadro değişikliğinin gündemlerinde olduğunu söyleyen tecrübeli teknik direktör, girdikleri bu zor süreçten en az hasarla çıkmak için çalışmaların devam ettiğini söyledi. 

UFAK ÇAPLI ROTASYON 

Atabey Çiçek’in bir hafta sonra yeniden Afjet Afyonspor maçında ilk 11 de olacağı tahmin ediliyorken; Bahattin Köse’nin yine kanatta ki yerine geri döneceği Tarsus deplasmanında yedek soyunan Guido Koçer’in Atabey gibi ilk 11’de olacağı İbrahim Halil Çolak’ın ise yeniden kulübeye gireceği tahmin ediliyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın kararını maçtan bir gün önceki antrenmanda verecek.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.