Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor 10 numara arıyor 

Samsunspor

Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdüren kırmızı beyazlı ekipte, gelecek oyuncular büyük ölçüde netleşirken; gönderilecek oyuncuların ise bu hafta sonuna kadar kesinleşmesi bekleniyor. 

Samsunspor Haber - Samsunspor, liderlik vasfı olan takım içinde saygı duyulacak ağabeylik yapacak bir 10 numara arıyor. Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdüren kırmızı beyazlı ekipte, gelecek oyuncular büyük ölçüde netleşti. Ancak takımdan gönderilmesi gündemde olan isimlerin henüz kesinlik kazanmamasından dolayı beklemede olan Samsunspor'un bu sorunu çözmesi durumunda dış transfer için düğmeye basması bekleniyor. 

AYNI HATALARA DÜŞÜLMEYECEK

Geçen sene takımdaşlık ruhunu yakalayamamış olmanın büyük kayıplarını yaşayan kırmızı beyazlı ekip, yeni sezonda böyle bir hataya düşmemek için önlemlerini alıyor. Büyük ölçüde yeni yüzlerle güzel bir sinerji oluşturup sezona başlamanın planlarını yapan kırmızı beyazlı ekip, ince eleyip sık dokuyor. Samsunspor'da teknik direktör İrfan Buz ile birlikte Genel Menajer Mustafa Aztopal ve Teknik Menajer Yücel Uyar'ın çalışmalarını bir süre İstanbul'da gerçekleştirecekleri de öğrenildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.