Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da Tramvaylar Ücretsiz 

Samsunspor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yarın (Cumartesi) oynanacak Manisaspor maçı için Yılport Samsunspor'a başarılar dilerken, saat 10.30 - 17.00 saatleri arasında tramvayların kırmızı beyazlı taraftarlara ücretsiz olduğunu açıkladı. 

Samsunspor Haber – Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Manisaspor karşısında Yılport Samsunspor'a başarılar diledi. Kırmızı beyazlı ekibin her platformda büyük destekçisi olan ve takıma olan bu ilgisiyle Samsunlu ve Samsunsporluların büyük sevgisini kazanan Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yarın oynanacak Manisaspor karşılaşması için 10.30 ila 17.00 saatleri arasında tramvayların kırmızı beyazlı taraftarlara ücretsiz olduğunu açıkladı. 

İYİ Kİ VARSIN BÜYÜK BAŞKAN 

Gerçek bir Samsunspor taraftarı olduğu herkesçe bilinen Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak ise şunları söyledi: 08 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 13.30 da başlayacak Yılport Samsunspor - Manisaspor müsabakası için 10.30 -17.00 saatleri arasında Passolig kart, kağıt bilet, passolig mobil biniş kartınızı göstererek tramvaydan ücretsiz faydalanabilirsiniz. Ayrıca biletüi olmayan ve biletini stadyumda alacak Samsunspor formalı taraftarlarımızda tramvaydan ücretsiz faydalanabileceklerdir" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.