Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

SAMSUN'DA GÖRÜŞÜRÜZ Kırmızı beyazlılar Sakarya'da mağlup oldu 1-0

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, play off çeyrek final ilk maçında Sakaryaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Baştan sona yüksek tempoda geçen maçta tek golü 54'te Serkan kaydetti. 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Lig Play Off Çeyrek final ilk maçında Yılport Samsunspor, deplasmanda Sakaryaspor'a konuk oldu. Atatürk Stadı'nda oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen sürede ev sahibi takımın artan baskısına başarıyla karşılık veren kırmızı beyazlılar, oyunda önce dengeyi sonra da üstünlüğü eline geçirdi. 

NET PENALTIMIZ VERİLMEDİ

Rakibini kendi yarı sahasına hapseden kırmızı beyazlılar, galibiyet golü için baskı kurdu. Bu periyotta yakaladığı bir kaç net pozisyonu değerlendiremeyen Yılport Samsunspor'un bu yarıda net bir de penaltısı verilmedi. Soyunma odasına 0-0'lık sonuçla giden kırmızı beyazlılar, ikinci devreye iyi başladı. 

ÇOK KAÇIRDIK 

Buna rağmen karşılaşmanın 54.dakikasında kalesinde golü gören takım kırmızı beyazlılar oldu. Karambolde topu uzaklaştıramayan Yılport Samsunspor, zorlu müsabakada 1-0 geriye düştü. Kalan sürede oyunda skoru eşitlemek için mücadele eden kırmızı beyazlılar, bu hedefinde başarılı olamadı. 


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.