Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Şampiyonluğa bir adım daha!  Lidere rakip  dayanmıyor 2-1

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Zonguldak Kömürspor karşısında İlyas Kubilay ve Gökhan Alsan'ın penaltıdan attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Konuk takımın tek golü yine penaltıdan Mehmet kaydetti. 

 Türkiye Futbol İkinci Lig eyaz Grup'ta Yılport Samsunspor, sahasında Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya geliyor. Korona virüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanan müsabakaya kırmızı beyazlılar, kontrollü başladı. İlk 45 dakikalık bölümde rakip kalede çok etkili olamasa da Yılport Samsunspor, Burak Çalık ve Atabey Çiçek ile etkili olmaya çalıştı ancak istediği net pozisyonları bulamadı. Ve müsabaka 0-0 sona erdi. 

GOLLER İKİNCİ DEVREDE 

Karşılaşmanın ikinci devresinde Oğuz Gürbulak - İlyas Kubilay değişikliğiyle başlayan kırmızı beyazlı ekip, rakip kalede baskısını artırdı. Burak Çalık'ın hazırladığı pozisyonda Kubilay topu boş kaleye gönderince maçta Samsunspor 1-0 öne geçti. Galibiyet golünün moraliyle oyunu rakip yarı sahaya yıkan kırmızı beyazlılar, Gökhan Alsan'ın penaltıdan kaydettiği golle farkı 2'ye çıkardı. Penaltı golünün 2 dakika sonrasında bu kez Kömürspor penaltı kazandı ve skoru 2-1'e getirdi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.