Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Şampiyonlar Ligi'nden Samsunspora...

Samsunspor

Başkan Yüksel Yıldırım, "Trabzonspor maçını izlemek üzere özel uçağıyla Samsun'a ayak basan Başkan Yıldırım, "Evet tarihi bir transfer ücreti olacak ama Samsun ve Samsunspor için değer. Bizim almak üzere olduğumuz oyuncuyu Türkiye'den İstanbul'un büyük takımları istedi alamadı. Böyle iddialı bir transfer yapacağım" dedi. ^

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, kulüp tarihinin en yüksek bedelli transferini gerçekleştirmeye çok yakın olduklarını söyledi. Trabzonspor maçını izlemek üzere özel uçağıyla Samsun'a ayak basan Başkan Yıldırım, "Evet tarihi bir transfer ücreti olacak ama Samsun ve Samsunspor için değer. Bizim almak üzere olduğumuz oyuncuyu Türkiye'den İstanbul'un büyük takımları istedi alamadı. Böyle iddialı bir transfer yapacağım" dedi. 

YILDIZ BİR İSİM GELİYOR 

Şu ana kadar kanatlara iki kaliteli isim transfer ettiklerini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Alacağımız forvet bunlardan çok daha üstende olmalı. Bunun için her elimizi attığımız oyuncu başka bir takıma yüksek rakamlarla transfer oldu. Biz şu an çok yaklaştık. Adını vermeyeceğim oyuncunun kulübüyle anlaştık. Oyuncumuz şampiyonlar ligi ön elemesinde oynuyor. Kulüpte şu anda salamıyor oyuncuyu ihtiyacı var ona. 15 Eylül'de son maçını oynadıktan sonra Samsun'a gelecek golcümüz. Alacağımız golcü şampiyonlar liginde gol atan bir golcü. Samsunspor tarihinin en yüksek bedelli transferi olacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.