Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sakatlıkları can sıkıyor 

Samsunspor

Samsunsopr'da sezonun başlamasına sayılı günler kala Aytaç Sulu ve Ferhat Çulcuoğlu'nun sakatlıkları tekink ekibi kara kara düşündürüyor. Teknik direktör İrfan Buz, her ihtimale karşı Aytaç'ın yerine Erkam'ı Ferhat'ın yerine ise Oğuz'u hazırlıyor. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da ligin başlamasına sayılı günler kala Aytaç Sulu ve Ferhat Çulcuoğlu'nun şanssız sakatlıkları keyifleri kaçırdı. Sezon öncesi hazırlık döneminin en çalışkan isimleri olarak göze çarpan Aytaç ve Ferhat'ın Gümüşhanespor karşılaşmasında oynamama ihtimaline karşılık teknik direktör İrfan Buz, şimdiden önlemlerini aldı. Pazarspor ile oynanan son hazırlık maçında tecrübeli teknik adam, Aytaç'ın yerine Erkam'a şans verirken; Ferhat'ın yokluğu durumunda ise Oğuz Gürbulak forma giyecek. 

TAM KADRO İSTİYORUM

Sağlık ekibi ise sakat oyuncuları bir an önce iyileştirip oynar duruma getirmek için yoğun bir mesai içinde. Kulüp doktoru Mehmet Özden yönetiminde tedavileri devam eden Aytaç ve Ferhat'ın çok ciddi bir durumlarının olmadığı büyük ihtimalle sezonun açılış maçında oynayabilecek durumda olacakları öğrenildi. Öte yandan Okan Dernek ve bağırsak enfesiyonu geçiren Onur Eriş'in ise tedavilerine yoğun bir şekilde devam ediliyor. Samsunspor teknik direktörü İrfan Buz, haftaya başlayacak Samsun'daki çalışmalara herkesin hazır olmasını istedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.