Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sağlam, liderlik anlamında Bandırma maçının önemine dikkat çekti: Final  havasında geçecek  

Samsunspor

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Bizim için gerçek anlamda final karşılaşması Bandırmaspor maçı. Çünkü ondan sonra 2 maçımızı içeride oynayacağız. Dolayısıyla haftaya bizi çok zorlu bir karşılaşma ama kazandığımız takdirde de şampiyonluk yolunda bize avantaj sağlayacak bir karşılaşmaya çıkacağız” dedi.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Bandırmaspor karşılaşmasını kazanmaları durumunda şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağlayacaklarını belirterek, "Bu anlamda bizim için tam bir final  maçı. Çünkü ondan sonra 2 maçımızı içeride oynayacağız. Dolayısıyla haftaya bizi çok zorlu bir karşılaşma ama kazandığımız takdirde de şampiyonluk yolunda bize avantaj sağlayacak bir karşılaşmaya çıkacağız” diye konuştu. Sezon sonunu Süper Lig’e çıkan bir takım olarak tamamlamak istediğini ifade eden Ertuğrul Sağlam şunları söyledi;  

ZAMANA İHTİYAÇ VAR 

“Dolayısıyla iyi yoldayız. Bu takım inşallah çok daha iyi olacak. Oyuncularımız bizim anlayışımızı, sistemimizi kavramaları ve anlamaları, bunu sahada her geçen gün daha iyi uygulamalarını görüyoruz. İnşallah ilerleyen süreçte daha temposu yüksek, ofansif anlamda daha üretken, izleyene keyif veren ve inşallah ilerleyen süreçte de taraftarının, Samsun camiasının özlemini çektiği Süper Lig’e de ulaşmış bir takım olarak sezonu tamamlayacağız. Ama biraz zamana ihtiyacımızın olduğunu da çok içtenlikle de söylemek istiyorum”.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.