Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ngonge Samsunspor'un gündemine geldi mi? Son noktayı Aztopal koydu 

Samsunspor

Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, "Biz daha çok tecrübeli ve bizi bir üst lige taşıyacak kapasitede oyuncular bakıyoruz. Bizim görüştüğümüz kanat oyuncuları var ve sona yaklaştığımız isimler de mevcut" dedi.

Samsunspor Haber-Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, "Biz daha çok tecrübeli ve bizi bir üst lige taşıyacak kapasitede oyuncular bakıyoruz. Bizim görüştüğümüz kanat oyuncuları var ve sona yaklaştığımız isimler de mevcut" dedi.

Yılport Samsunspor'da Genel Menejer Mustafa Aztopal, bir dönem Samsunspor forması giyen Ngonge'nin Club Brugge takımnda oynayan ve bu sezon Hollanda 2.lig takımlarından Jong PSV takımında oynayıp 22 maçta 7 gol atan oğlu Cyril Ngonge ile ilgilenmediklerini söyledi. Cyril Ngonge'nin çok genç bir oyuncu olduğunu söyleyen Aztopal, "Biz daha çok tecrübeli ve bizi bir üst lige taşıyacak kapasitede oyuncular bakıyoruz. Bizim görüştüğümüz kanat oyuncuları var ve sona yaklaştığımız isimler de mevcut" dedi.

DAHA TECRÜBELİ İSİMLER ARIYORUZ 

Futbolcu isimleri vermekten kaçınan kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Mustafa Aztopal, "Teknik heyetimizin verdiği isimlerde temas halindeyiz. Hem oyuncularla hem kulüpleri ile hem de menejerleri ile görüştüm. Büyük mesafe aldık. Samsunspor bir marka ve bu takımın formasını giymek için fedakarlık yapmaya hazır oyuncular da var" diye konuştu. Bu arada kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Mustafa Aztopal'ın en geç Çarşamba günü İstanbul'a giderek Başkan Yıldırım ile görüşeceği de iddia edildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.