Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Lopes yeniden gündemde 

Samsunspor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın, geçen yılda Samsunspor'un gündeminde olan ancak fiyatta anlaşılamadığı için vazgeçilen Portekizli forvet oyuncusu Rafael Lopes ile temasa geçtiği de belirtiliyor.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın, geçen yılda Samsunspor'un gündeminde olan ancak fiyatta anlaşılamadığı için vazgeçilen Portekizli forvet oyuncusu Rafael Lopes ile temasa geçtiği de belirtiliyor. Adı geçen Portekizli futbolcu Rafael Lopes, geride kalan sezonda KS Cracovia forması ile çıktığı 35 maçta 11’i lig 1’i kupa olmak üzere 12 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. 28 yaşındaki santrafor 1.85 cam boyunda. Kırmızı-beyazlıların, listesinde olduğu iddia edilen futbolcunun kulübü ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

TAMER TUNA İDDİASI 

Öte yandan teknik direktör arayışlarını sürdüren ve ilk resmi görüşmesini İbrahim Üzülmez ile yapan Samsunspor'a bu kez de Tamer Tuna önerildi.Süper Ligde Göztepe ve Antalyaspor gibi takımları çalıştıran tecrübeli teknik adam Tamer Tuna, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'a yakın çevresi tarafından önerildi. Yıldırım'ın Tamer Tuna ile bir kaç gün içinde görüşmesi beklenirken, listenin sırasında Hüseyin Eroğlu'nun bulunduğu kaydedildi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.