Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kocaelispor teknik direktörü Akçay; Samsunspor bu ligin gizli şampiyonudur

Samsunspor

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Yılport Samsunspor maçının ardından, “Samsun bu ligin gizli şampiyonu. Bu nedenle büyük bir iş başardığımızı söylemek isterim” dedi.

Samsunspor Haber - TFF 1. Lig’in 3. haftasında evinde ağırladığı Yılport Samsunspor’u 1-0’lık skorla yenen Kocaelispor’da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Samsunspor’u mağlup etmelerinin önemine vurgu yapan Akçay, “Samsunspor’u uzun zamandır izliyoruz. Osman - Hasan… öndeki isimler… Hepsi mükemmel… Samsunspor bu ligin gizli şampiyonu. Bu nedenle büyük bir iş başardığımızı söylemek isterim. Samsunspor’un yolculuğu kötü değil. İyi takıma sahipler. Biz biraz daha iyi konsantre olduk” diye konuştu.

ÖNLEM ALMANIZ GEREKİYOR 

Yılport Samsunsporu'un çok kaliteli bir kadroya sahip olduğunu belirten Akçay, "Şunu net bir şekilde ifade etmek isterim ki; bu ligin gizli şampiyonu Samsunspor. Çok kaliteli futbolculara sahipler. 90 dakika boyunca oyuna hakim olabilecek kapasitede bir takım. Her rakip Samsunspor'a karşı özel önlemler almak zorunda. Biz aldık, başardık, 3 puan aldık. Çok iyi bir takım. Büyük bir camia. Kesinlikle sezon sonu Süper Lig hasretine son vereceklerdir" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.