Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kırmızı kartı bilerek mi gördü ?

Samsunspor

Samsunspor'da Çağrı Ortakaya, sıradan bir pozisyonda Eskişehirspor kaptanı Hürriyet'in kafasını patlatırcasına attığı tekme sonrasında hakem Kemal Uğurlu tarafından direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. Çağrı'nın bu kartı bilerek gördüğü iddiası ortalığı karıştırdı. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Çağrı Ortakaya'nın saçma sapan gördüğü kırmızı kart beraberinde de bazı çirkin dedikoduları beraberinde getirdi. Kırmızı beyazlı oyuncu, orta sahada sıradan bir pozisyonda rakibinin kafasını patlatırcasına attığı tekme sonrasında hakem Kemal Uğurlu tarafından direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. Çağrı'nın bu kartı bilerek gördüğü iddiası ortalığı karıştırdı. 

SAÇMA SAPAN BİR KART 

Çünkü ciddiyet uzak bir pozisyonda takımını sabote edercesine kırmızı kart görmek ister gibi tavır sergileyen kırmızı beyazlı oyuncunun, pozisyon sonrasındaki gayet rahat tavırları ise kafaları iyiden iyiye karıştırdı. Bir hafta sonra sahasında ölüm kalım maçına çıkacak takımını yalnız bırakacak Çağrı'nın en az 2 maç cezalı duruma düşecek olması ise arkadaşlarına büyük saygısızlık olarak yorumlandı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.