Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, milli maç arasında yoğun çalışacak... SAMSUNSPOR'DA ROTA ANTALYA

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekipte futbolculara verilen 3 günlük izin yarın (Çarşamba günü) sona eriyor. Milli maç arasını Antalya'da yapacağı çalışmalarla tamamlayacak Samsunspor, burada Antalyaspor ile bir de hazırlık maçı oynayacak. 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde üst sıraları hedefleyen Samsunspor, milli maç arasını Antalya'da yapacağı hazırlık kampıyla değerlendirecek. Evinde oynadığı maçta Manisa Futbol Kulübü'nü tek golle mağlup ederek kampa moralli giden kırmızı beyazlı ekip, yarın Antalya'da topbaşı yapacak. Teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde burada 10 gün kadar çalışacak kırmızı beyazlı ekip, ayrıca Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor ile bir de hazırlık maçı oynayacak. 

KRİTİK 10 GÜN 

Milli maç arasında yapacakları çalışmaların ilerleyen dönem için kendilerine büyük avantaj kazandıracağı görüşünde olan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Çapa, "Fizik güç olarak rakiplerimizle eşit duruma gelmek için burada yapacağımız çalışmalar çok önemli. Oyuncularımızla yaptığımız toplantılarda sürekli kendilerine iyi bakmalarını ve istirahatlerine çok dikkat etmelerini istiyoruz. Eyüpspor karşılaşmasıyla inşallah ligde alacağımız seri galibiyetlerle hak ettiğimiz yerlere geleceğiz" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.