Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, İstanbul'u fethetti! Rakipsiz Samsunspor 0-1

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, baştan sona büyük heyecana sahne olan müsabakada İstanbulspor'u akıllı bir oyunun sonunda Guido'nun kafa golüyle mağlup etti. 

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor, İstanbulspor deplasmanında ilk devreyi 1-0 önde tamamladı. Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan maçı tam saha presle başlayan kırmızı beyazlılar, oyunda hakimiyeti eline geçirdi. Özellikle rakip yarı sahadaki baskısıyla İstanbulspor'un oyun kurmasına müsade etmeyen Samsunspor, hızlı ve organize ataklarla rakip kalede galibiyet golü aradı. Kırmısı beyazlı ekibin yine baskılı olduğu bölümlerde Gökhan Karadeniz'in ortasına iyi yükselen Guido harika bir vuruşla topu ağlara gönderdi. (1-0)

ALTIN KAFA GUİDO

Karşılaşmanın ikinci devresinde oyunu rölantide götürmek isteyen kırmızı beyazlılar, rakibinin baskılı futbolunu akıllı bir taktikle savurmayı başardı. Kalesinde bir kaç önemli pozisyonun dışında oyunu kontrolünde götüren kırmızı beyazlılar, bu çok önemli müsabakadan sahadan tek golle de olsa 3 puanla ayrılmayı başardı. Samsunspor, bu sonuçla ligde puanını 46'ya yükselterek şampiyonluk yarışında dev bir adım attı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.