Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Bal-Kes'ten sonra Boluspor'u da devirdi! Sıradaki gelsin 1-0

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, zirve yarışında çok önemli bir galibiyete imza attı. Beypiliç Boluspor karşısında Gökhan Alsan'ın golüyle galip gelen Samsunspor, puanını 27'ye yükseltti. 

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor, Balıkesirspor'dan sonra bugünde Beypiliç Boluspor'u mağlup ederek çıkışını sürdürdü. 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maça kontrollü bir başlangıç yapan kırmızı beyazlılar, ilerleyen sürede hakimiyeti eline geçirdi. Rakip kalede pozisyon bulmakta zorlanmayan kırmızı beyazlılar, Saviceviç başta olmak üzere Burak ve Gökhan Alsan ile net gol fırsatları yakaladı. 

TEK GOL GÖKHAN'DAN 

Karşılaşmanın 29'ncu dakikasında cezaalanı içinde kendini unutturan Gökhan, attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu aynı zamanda ilk devrenin de sonucunu belirledi. Mücadelenin ikinci devresinde yine sahada ne yaptığını bilen bir görüntü sergileyen kırmızı beyazlılar, bu yarıda da pozisyon bulmakta zorlanmadı ancak final vuruşlarında etkili olamayınca gol bulmakta zorlandı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Samsunspor, çok önemli bir 3 puanı daha hanesine yazdırdı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.