Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kıran kırana çift kale 

Samsunspor

Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör İrfan Buz yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenman düz koşu ile başladı. Kırmızı beyazlı oyuncuların son derece moralli ve istekli göründüğü antrenmanın sonunda yapılan çift kalede ise forma rekabeti üst düzeye çıktı. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, Cumartesi günü ligde konuk edeceği Tarsus İdman Yurdu karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör İrfan Buz yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenman düz koşu ile başladı. Kırmızı beyazlı oyuncuların son derece moralli ve istekli göründüğü antrenmanın sonunda yapılan çift kalede ise forma rekabeti üst düzeye çıktı. 

BUZ YAKINDAN İLGİLENDİ

Teknik direktör İrfan Buz çift kalede oyuncularıyla yakından ilgilenmeyi ihmal etmedi. Kırmızı beyazlı oyuncuların, çift kalede ki yüksek performansları dikkat çekerken; tecrübeli teknik adam, oyunu sık sık durdurarak futbolcularına saha içinde yapmaları gerekenleri tüm ayrıntılarıyla anlattı. Kırmızı beyazlılar, Cumartesi akşamı sahasında oynayacağı Tarsus İdman Yurdu karşılaşması için hazırlıklarına yarın da devam edecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.