Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kenan Karışık'ın alacağı ödendi

Samsunspor

Samsunspor'da Kenan Karışık sevinci yaşanıyor. Kırmızı beyazlı ekibin başarılı orta saha oyuncusunun alacağı Samsun Valisi Osman Kaymak'ın üstün gayretleri sonucunda ödendi. Kenan'ın takımda kalacak olması camiada biraz olsun moralleri yerine getirdi.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Kenan Karışık sevinci. Kırmızı beyazlı ekibin yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle alacakları ödenmediği için serbest kalan isimlerden Kenan Karışık'ın alacağı Samsun Valisi Osman Kaymak tarafından bugün ödendi. Kırmızı beyazlı ekibin başarılı orta sahasanın takımda kalacak olması camiada bozulan moralleri biraz olsun yerine getirdi.

ZOR GÜNLER YAŞIYORUZ

Bugün itibariyle serbest kalan kaleci Furkan Köse ve Ercan Yazıcı'yı da kaybetme noktasına gelen kırmızı beyazlı ekipte, mevcut oyuncularında paralarının yarın (Salı) ödenmesi bekleniyor. Sportif Direktör Coşkun Zeren, "Çok zor bir süreçten geçiyoruz. İnşallah en kısa sürede bu sorunları aşarak futbolumuzu düşünmek istiyoruz. Bunun için herkes yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.