Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Keçiörengücü  Samsunspor  Maçı ne zaman hangi kanalda

Samsunspor

Şampiyonluğun iki güçlü adayı Yılport Samsunspor ve Keçiröngücü kozlarını paylaşacak. Haftaya rakibi Keçiörengücü’nün 2 puan gerisinde giren kırmızı beyazlı ekip, Akyazı Stadı’nda oynanacak kritik müsabakada sahaya mutlak 3 puan için çıkacak.

Samsunspor Haber – Türkiye Futbol İkinci Lig Beyaz Grup’ta haftanın en önemli karşılaşması yarın (Çarşamba günü) Ankara’da oynanacak. Şampiyonluğun iki güçlü adayı Yılport Samsunspor ve Keçiröngücü kozlarını paylaşacak. Haftaya rakibi Keçiörengücü’nün 2 puan gerisinde giren kırmızı beyazlı ekip, Akyazı Stadı’nda oynanacak kritik müsabakada sahaya mutlak 3 puan için çıkacak. 

GERİ SAYIM BAŞLADI 

Yarın saat 15.00 da başlayacak zorlu ve bir o kadar kritik müsabakada hakem Burak Şeker düdük çalacak. Bu tarihi karşılaşma AKS TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Kırmızı beyazlı ekipte sakatlıkları geçen Okan Dernek ve İlyas Kubilay Yavuz teknik direktör İsmet Taşdemir’in şans vermesi durumunda oynayabilecek duruma gelmesi moralleri yükseltti. 10 gündür bu kritik müsabakaya hazırlanan kırmızı beyazlı ekipte, futbolcuların istekli ve görüntüleri camiayı galibiyet adına fazlasıyla umutlandırıyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.