Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İsmail Uyanık: Pazara kadar değil mezara kadar Samsunsporluyuz! İnanlar  bizimle  yürüyecek 

Samsunspor

Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, Kırıkkalespor maçı öncesinde Samsunhaber.com'da yayınlanan Taraftarın Sesi programına çok önemli açıklamalarda bulundu. Selamet Atlı'nın çekimi Hüseyin Karataş'ın sorularına tüm içtenliğiyle cevap veren Başkan Uyanık, camiaya umut dolu mesajlar verdi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, Kırıkkalespor maçı öncesinde Taraftarın Sesi programına çok önemli açıklamalarda bulundu. Selamet Atlı'nın çekimi Hüseyin Karataş'ın sorularına tüm içtenliğiyle cevap veren Başkan Uyanık şunları söyledi; "Zor bir dönemden geçiyoruz. Geçen sezon kaybettiğimiz şampiyonluktan sonra; taraftarlarımızın, şehrimizin pek tahammüllü olmadığı bir sezona başladık. Herkesi de anlayışla karşılıyorum. Futbolcularımız ve teknik ekibimizle daha iyilerini yapabilecek bir takımız var. İşler kötü giderken takımına sahip çıkmak futbolcularına sevgi göstermek Samsunsporluluğun gereğidir. 

DAHA LİGİN YÜZDE 20'Sİ OYNANDI

İyiyken gerektiğinden fazla alkışlamak, kötü giderkende tukaka yapmak Samsunspor sevdalılarından beklemediğim bir hareket. Dolayısıyla ben kendi adıma oyuncularımıza son derece güveniyorum. Hocamıza da güveniyorum her şey yolunda. Daha ligin yüzde 20'si oynandı. Daha geride 26 - 27 maçımız var. Bu köprünün altından daha çok sular geçer. Manisa güçlü bir takım. Bu sezon iyi transferler yaptılar. İyi bir takım. Bu bizim moral bozukluğuna sebebiyet vermemeli. Bu işin peşini bırakmayacağız. İnananlar bizimle yürüyecek. Pazara kadar değil mezara kadar Samsunsporluyuz. Gerçek Samsunsporlular burada işlerini yapsınlar. Gerektiğinden fazla panik havası, kötümserlik havası uyandırmaya çalışmasınlar ben bunların arkasında neler olduğunu çok iyi biliyorum ama  çok fazla önemli değil. Kulüp olarak işimizi yapacağız. Şampiyon olacağız. İyi oynayacağız. Oynadığımız zamanda bugün felaket senaryoları yazanları o zaman göreceğiz." 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.