banner388

İsmail Uyanık: Pazara kadar değil mezara kadar Samsunsporluyuz! İnanlar  bizimle  yürüyecek 

Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, Kırıkkalespor maçı öncesinde Samsunhaber.com'da yayınlanan Taraftarın Sesi programına çok önemli açıklamalarda bulundu. Selamet Atlı'nın çekimi Hüseyin Karataş'ın sorularına tüm içtenliğiyle cevap veren Başkan Uyanık, camiaya umut dolu mesajlar verdi. 

İsmail Uyanık: Pazara kadar değil mezara kadar Samsunsporluyuz! İnanlar  bizimle  yürüyecek 

Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, Kırıkkalespor maçı öncesinde Samsunhaber.com'da yayınlanan Taraftarın Sesi programına çok önemli açıklamalarda bulundu. Selamet Atlı'nın çekimi Hüseyin Karataş'ın sorularına tüm içtenliğiyle cevap veren Başkan Uyanık, camiaya umut dolu mesajlar verdi. 

14 Ekim 2019 Pazartesi 15:10

Samsunspor Haber - Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, Kırıkkalespor maçı öncesinde Taraftarın Sesi programına çok önemli açıklamalarda bulundu. Selamet Atlı'nın çekimi Hüseyin Karataş'ın sorularına tüm içtenliğiyle cevap veren Başkan Uyanık şunları söyledi; "Zor bir dönemden geçiyoruz. Geçen sezon kaybettiğimiz şampiyonluktan sonra; taraftarlarımızın, şehrimizin pek tahammüllü olmadığı bir sezona başladık. Herkesi de anlayışla karşılıyorum. Futbolcularımız ve teknik ekibimizle daha iyilerini yapabilecek bir takımız var. İşler kötü giderken takımına sahip çıkmak futbolcularına sevgi göstermek Samsunsporluluğun gereğidir. 

DAHA LİGİN YÜZDE 20'Sİ OYNANDI

İyiyken gerektiğinden fazla alkışlamak, kötü giderkende tukaka yapmak Samsunspor sevdalılarından beklemediğim bir hareket. Dolayısıyla ben kendi adıma oyuncularımıza son derece güveniyorum. Hocamıza da güveniyorum her şey yolunda. Daha ligin yüzde 20'si oynandı. Daha geride 26 - 27 maçımız var. Bu köprünün altından daha çok sular geçer. Manisa güçlü bir takım. Bu sezon iyi transferler yaptılar. İyi bir takım. Bu bizim moral bozukluğuna sebebiyet vermemeli. Bu işin peşini bırakmayacağız. İnananlar bizimle yürüyecek. Pazara kadar değil mezara kadar Samsunsporluyuz. Gerçek Samsunsporlular burada işlerini yapsınlar. Gerektiğinden fazla panik havası, kötümserlik havası uyandırmaya çalışmasınlar ben bunların arkasında neler olduğunu çok iyi biliyorum ama  çok fazla önemli değil. Kulüp olarak işimizi yapacağız. Şampiyon olacağız. İyi oynayacağız. Oynadığımız zamanda bugün felaket senaryoları yazanları o zaman göreceğiz." 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 14.10.2019 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2019-10-14 20:11:44

Arkandayız baikanım, iyi günde kötü günde. Amasız, fakatsız arkanızdayız

Avatar
holigan55 2019-10-14 18:08:14

yürü be başkanım iyi ki varsın

Avatar
Adem 2019-10-14 23:24:02

Hikaye anlatma baskan iki yıldır neler yaptığını gördük takımı ne hale getirdiğini bitmişsin uzatmaları oynuyorsun bu takımın vebali sende takım yanlış kuruyor sonra hersey yolunda takım top oynamıyor sen aldığın maaşın derdindesin sana güvenmiyoruz tüm hırsızlar klübde kan emiciler klübde yarısını Yüksel bey kovdu yarısı hala klübü yitiyor sende bu senaryonun baş aktörüsün yakında klübden kaçıp gidersiniz

Avatar
Canik 55 2019-10-14 16:07:51

Sayın Başkanım maalesef takım kötü iken taraftara ve desteğine ihtiyacı varken bizim taraftarımızdan takım oynayıp beni mutlu etmeye mecbur ben para verip eğlenmeye geliyorum diyebilecek kadar egoist insanlar var. Başarı gelince o takımın yanında olmak istiyorum diyen herkes bu zorlu mücadelede yanında olmak desteklemek zorundadır. Bunu kabul etmeyeni taraftar olarak kabul etmiyorum ben şahsen.

Avatar
atilla 2019-10-15 10:23:24

soonuna kadar yanındayız başkanım sen yürü biz yanındayız

Avatar
mümin 2019-10-15 11:17:24

adem denen şahış boş boş konuşma samsunsporun senin gibelerle işi olmaz hiç bir faydanız olmaz bari zararınız olmasın otur oturduğun yerde sadece uzaktan seyret.

Avatar
HAKAN 2019-10-15 12:23:17

adem sen kımın borozanını ötturuyorsun.takmn nesı varmıs.turkıye lıglerınde namalup takım sayısı 6 ve bıtanesıde samsunspor.ha baskana sallayana kadar sen kendıne bak kardes.ıkı beraberlık oldu dıye sampyonluk gıtmez manısada dıgerlerıde hepsı puan kaybedecek sırayla bu ısler.öttürdügün borozan kımınse ona gerı ver sen ısıne bak kardes haydeeee

Avatar
atila 2019-10-15 16:00:07

inancım bir gün hakkettiğimiz yere geri döneceğiz süperlig bizim yerimiz inşAllah geri döneceğiz