Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İsmail Uyanık maçı kahvehanede taraftarlarıyla birlikte izledi

Samsunspor

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, İstanbul'da oynanan Bayrampaşa maçını protokol tribünü yerine maça giremeyen taraftarlarıyla beraber stada yakın bir kahvehane de izledi.

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, İstanbul'da oynanan Bayrampaşa maçını protokol tribünü yerine maça giremeyen taraftarlarıyla beraber stada yakın bir kahvehane de izledi. Hafta başından itibaren bugün oynanacak müsabakada stat kapasitesinin yarısının taraftarlarına tahsil edilmesi noktasında inanılmaz bir mücadele sergileyen ancak Bayrampaşalı yöneticilerin 'hayır' cevabı vermesiyle büyük üzüntü yaşayan Başkan Uyanık, taraftarlarını mağdur etmedi. 

İŞTE BÜYÜK BAŞKAN 

Stada giremeyen Samsunspor sevdalısı yüzlerce taraftarla, Bayrampaşa - Samsunspor karşılaşmasını stada yakın Bayrampaşa semtinde bir kahvehanede izledi. 90 dakikayı büyük bir heyecanla taraftarlar arasında izleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı İsmail Uyanık'a sevgi gösterilerinde bulundular. Karşılaşmanın sonunda taraftarlara veda eden Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, "Sizlerin desteğiyle sezon sonunda inşallah hedeflerimize ulaşacağız" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.