Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

İrfan Hoca Sancaktepe'yi çözdü! Samsunspor kanatlardan vuracak

Samsunspor

Hafta başından bu yana rakibini büyüteç altına alan kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli teknik direktörü, Sancaktepe'yi A'dan Z'ye ezberleyerek; zorlu 90 dakikada takımına galibiyeti getirecek formülü de belirledi.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü İrfan Buz, yarın akşam oynanacak Sancaktepe karşılaşmasıyla ilgili stratejisini belirledi. Hafta başından bu yana rakibini büyüteç altına alan kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli teknik direktörü, Sancaktepe'yi A'dan Z'ye ezberleyerek; zorlu 90 dakikada takımına galibiyeti getirecek formülü de belirledi. Buna göre kırmızı beyazlı ekibin teknik patronu Buz, yarın (cumartesi) akşamı oynanacak kritik ve bir o kadar önemli 90 dakikada rakibini kanatlardan vurmanın planlarını yapıyor. 

KANATLARDAN VURACAK

Sancaktepe'yi ekibiyle birlikte masaya yatıran teknik adam, rakibinin en zayıf bölgesi olarak, iki kanadında karar alarak öğrencilerinden oyunu kanatlara yaymalarını isteyecek. İlk 30 dakikalık bölümde bir gol bulmayı hedefleyen kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli çalıştırıcısı, taraftar desteğinin bu konuda kendilerine büyük destek sağlayacağına inandığını da sözlerine ekledi. Yılport Samsunspor, bu akşam maçın oynanacağı saatte yapacağı son çalışmayla Sancaktepe karşılaşması için hazırlıklarını tamamlamış olacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.