Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Hırsızlardan hesap sorun

Samsunspor

Samsunsporlu taraftarlar, İstanbulspor karşılaşması sonrasında Vali Osman Kaymak ile AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç'a, 'Bu takımı çok desteklediniz, çok paralar verdiniz. Bizler için hırsızlardan da hesap sorun' diye seslendi. 

Samsunspor Haber - Samsunsporlu taraftarlar, 0-0 berabere tamamlanan İstanbulspor karşılaşması sonrasında isyan bayrağını çekti. Takımlarının kötü futboluna tepki gösteren kırmızı beyazlı taraftarlar, maç sonunda protokol tribünü önünde toplandı. Vali Osman Kaymak ile AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç'a 'Hırsızlardan hesap sorun' diye seslendi. 

BİZİM İÇİN HESAP SORUN 

Vali Kaymak'ı alkışlayan kırmızı beyazlı taraftarlar, daha sonra Samsun Milletvekili Kılıç'ın yanına kadar gelen Samsunspor taraftarları, "Siz bu takıma çok sahip çıktınız, çok desteklediniz, Samsunspor'un hala çok borcu var. Hırsızlardan hesap sorun. Samsunspor'u bu hallere düşürenlerden lütfen bizler için hesap sorun" diye istekte bulundu. Kılıç'ta taraftarları sakinleştirerek,"Daha önümüzde 4 maç var. Hiçbir şey bitmiş değil" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.