Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Hasan ve Yasin, Adanaspor maçıyla sahalara geri dönüyor... CEZALARI BİTTİ 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekipte; kart cezalarını tamamlayan Hasan Kılıç ve Yasin Öztekin'in Cumartesi günü oynanacak Adanaspor maçında yeniden forma giyebilecek durumda olması camiada moralleri yükseltiyor. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Hasan Kılıç ve Yasin Öztekin, Eyüpspor maçında kart cezalarını tamamladılar. Cumartesi günü oynanacak zorlu Adanaspor karşılaşmasında forma giyebilecek durumda olan ikilinin yeniden takıma katılmaları moralleri yükseltirken; gözler teknik direktör Fuat Çapa'ya çevrildi. Zira Eyüpspor deplasmanında takım halinde iyi bir performans ortaya kadroyu bozup bozmayacağı daha şimdiden büyük merak konusu olmaya başladı. 

FORMA ŞANSI BULABİLECEKLER Mİ ? 

Hasan Kılıç ve Yasin Öztekin'in Antalya kampında ki iyi görüntüleri ve Adanaspor maçında oynama istekleri teknik direktör Fuat Çapa'yı kadro konusunda bir hayli düşündürüyor. Diomande'nin şanssızlık sakatlığının ardından Eyüp deplasmanında o bölgede şans bulan Berk'in yerine Adanaspor maçında Hasan Kılıç'ın yeniden formasını geri alacağı tahmin edilirken; Yasin Öztekin'in durumu ise yarın belli olacak. Teknik direktör Çapa, mümkün olduğunca Eyüpspor maçı kadrosunu bozmamaktan yana. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.