Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Gökhan Alsan ve Nafir Çiftçi için cezadan kaçış yok 

Samsunspor

Başkan Yıldırım, "Bu kadar yüksek hassasiyet gerektiren maçta, kırmızı kart gören oyuncularımızın duyarsız olmaları kabul edilir bir durum değildir. Yönetim Kurulu, Kulübümüzün disiplin tüzüğüne uygun şekilde gerekli cezai işlemlerin uygulanması hususunu hemen değerlendirmeye almıştır. Verilecek cezai kararlar Giresunspor maçı sonrasında uygun bir zamanda kamuoyuna ve taraftarımıza duyurulacaktır" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Altınordu maçında gördükleri ilginç kartlarla takımı ve arkadaşlarını zor durumda bırakan o isimlere cezanın kesileceğini söyledi. Başkan Yıldırım, "Bu kadar yüksek hassasiyet gerektiren maçta, kırmızı kart gören oyuncularımızın duyarsız olmaları kabul edilir bir durum değildir. Bu oyuncularımız, gerek takımı zora sokarak arkadaşlarına fazla yük yükledikleri, gerekse bir sonraki maçta görev almama durumuna düştüler. Bunun sonucunda Yönetim Kurulu, Kulübümüzün disiplin tüzüğüne uygun şekilde gerekli cezai işlemlerin uygulanması hususunu hemen değerlendirmeye almıştır. Verilecek cezai kararlar Giresunspor maçı sonrasında uygun bir zamanda kamuoyuna ve taraftarımıza duyurulacaktır" dedi. 

MÜCADELEYİ BIRAKMAYACAĞIZ

Başkan Yıldırım, "TFF 1. Ligi'nde şampiyonluğu ilan etmek üzere sıkı bir şekilde hazırlandığımız Altınorduspor maçında, takımımız maça çok iyi başlamıştı. Ne yazık ki sahada yönetimi ve taraftarı oldukça üzen iki kırmızı kart ile takımımız 9 kişi kalmasına rağmen başarılı bir mücadele çıkarttı. Oyuncularımızın bizlerin bu hassasiyetinin farkında olduklarını, ellerinden gelen her türlü fedakarlığı saha da göstereceklerini, 9 kişi kaldıkları Altınorduspor maçındaki mücadele ruhlarından anlıyoruz. Önümüzdeki maçlarda bu gayretin gittikçe artarak çoğalmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.