Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Fofana farkını herkes görecek... Bomba gibi geliyor

Samsunspor

Son hafta oynanan Manisa FK karşılaşmasında oyuna sonradan dahil olduktan sonra başarılı futbolunu bir de golle süsleyen Moryke Fofana'nın, Antalya kampı sonrasında fizik güç olarak yüzde yüzlere ulaşması bekleniyor.

Samsunspor Haber - Samsunspor'un yıldız ismi Moryke Fofana, Antalya'daki çalışmalarda istekli ve hırslı görüntüsüyle dikkatlerine üzerine çekiyor. Son hafta oynanan Manisa FK karşılaşmasında oyuna sonradan dahil olduktan sonra başarılı futbolunu bir de golle süsleyen kırmızı beyazlı oyuncunun, Antalya kampı sonrasında fizik güç olarak yüzde yüzlere ulaşması bekleniyor. Teknik direktör Fuat Çapa'nın Eyüpspor maçında kanatta ilk on birde şans vermesi beklenen Fofana'nın ligin kalan kısmında beklentileri artık karşılaşması düşünülüyor. 

GÜÇLENİYOR 

Antalya kampı dönüşü çok daha hazır bir Fofana'nın sahalarda olacağı görüşü camiada hakim olurken; yıldız futbolcu şu ana kadar takımına 2 goılle katkı sağladı. Eyüpspor karşılaşmasında Yasin'in yokluğunda kanatta görev alması beklenen Fofana'nın gollerine devam edeceğini ve taraftarlarından biraz daha sabırlı olmalarını istediği ifade edildi. Teknik direktör Fuat Çapa da oyuncusuyla sürekli bire bir görüşmeler yapıyor. Taraftar ise yıldız oyuncudan Eyüpspor maçıyla büyük bir patlama bekliyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.