Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ertuğrul Sağlam Zorunlu revizyona gidecek

Samsunspor

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Pazar günü oynanacak Bandırma maçında zorunlu revizyona gidecek. Burak Çalık, Erkam, Caner Arıcı ve sakat Gyasi'nin yokluğunda tecrübeli teknik adamın, Pazar günü sahaya sürpriz bir 11'le çıkması tahmin ediliyor. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Pazar günü oynanacak Bandırmaspor maçında sahaya süreceği ilk 11 büyük merak konusu. Caner Arıcı'dan sonra geçtiğimiz gün yapılan covid - 19 testi poztif çıkan Burak Çalık ve Erkam Reşmen'in bu maçta formay giyemeyecek olması tecrübeli teknik adamı, kadroda ufak çaplı rotasyon yapmaya zorladı. Antrenmanlarda Burak Çalık'ın bölgesinde Enes ve Guido'yu deneyen Ertuğrul Sağlam'ın kararını maç günü vereceği öğrenildi. 

HERKES HAZIR OLSUN 

Ümraniyespor maçında oyuna sonradan giren ve performansıyla taktir toplayan Oğuz Gürbulak'ın ise Muhsin Yıldırım ile yer değiştirmesi de ihtimal dahilinde görülürken; kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Bandırma deplasmanında sürpriz bir kaç değişikliği de daha imza atabileceği konuşuluyor. Kırmızı beyazlılar, bugün yapacağı antrenmanın ardından Bandırma deplasmanı için Samsun'dan ayrılacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.