Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Erkurt Tutu Çıldırdı

Samsunspor

Dün Gaziantep'te oynanan Büyükşehir Gaziantepspor - Samsunspor maçında, Osman Özköylü'nün tribüne gönderilmesi sonrasında protokol karıştı.

TFF 1.Ligin 7.haftasında Büyükşehir Gaziantepspor'a konuk olan Samsunspor maçtan 3-0'lık skorla mağlup ayrıldı. Maça damgasını vuran olay ise Samsunspor'un başında ilk maçına çıkan teknik direktör Osman Özköylü'nün hakem tarafından tribüne gönderilmesi ve sonrasında yaşanan Samsunspor Başkanı İsmail Erkurt Tutu ile Gaziantep milletvekilleri arasında yaşanan gerginlikler oldu.

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Köylüoğlu’nun hakem tarafından tribüne gönderilmesi sonrasında protokolde ilginç diyaloglar yaşanmaya başlandı. Başkan Tutu ile Gaziantep Ak Parti Milletvekilleri ve Büyükşehir Gaziantepspor yöneticileri arasında tehditlere varan konuşmalar oldu. Güvenlik güçlerinin gelmesiyle biraz olsun yatışan ortamı Başkan Erkurt Tutu, terk etti.

İddialara göre Başkan Tutu, “Benim teknik direktörüm Osman Köylüoğlu’nu dışarı attırdınız, ben de Samsun’a geldiğinizde 50 taraftarımı protokol tribününe aldıracağım size hakaret ettireceğim" demiş ve bunun üzerine daha da gerilen ortamda Büyükşehir Belediyespor Başkanı Osman Toprak, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan ve Abdulkadir Yüksel, “ Bu sözler sana yakışmadı, elinden geleni Samsun’da yap bakalım” demişler.

Protokolde yaşanan bu itiş kakışlar, hakaretler ve tehdit cümleleri sonrası ortama gelen güvenlik güçleri olayların yatışmasını sağladı.

Nevin Aydoğan
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.