Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Erkam Reşmen: Hoşçakal büyük Samsunspor camiası

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin yeni sezonda kadroda düşünmediği tecrübeli savunmacı Erkam Reşmen veda mesajı yayınladı. Başarılı oyuncu, "Bugün Samsun'dan 4 büyük Samsunsporlu olarak ayrılıyoruz" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da bu sezon forma giymeyecek olan Erkam Reşman, 2017 yılında Samsun'a eşi ile birlikte geldiğini iki çocuğunun da Samsun'da doğduğunu belirttiği veda açıklamasında, "Bugün Samsun'dan 4 büyük Samsunsporlu olarak ayrılıyoruz. Samsunspor'u layık olduğu yere çıkarıp gitmeyi çok isterdim ama nasip değilmiş" dedi.

Erkam Reşmen Samsunspor camiasına yaptığı veda açıklamasında şunları dile getirdi. 

AYRILIK BENİM İÇİN ÇOK ZOR OLACAK 

"Ocak 2017 tarihinden itibaren Atatürklü armayı giymenin büyük bir onurunu ve gururunu taşıdım. Bu 4.5 yıl içerisinde takım olarak büyük sıkıntılar yaşadık. Ama bunların hepsini sizlerle beraber aştık. Bu arma için oynamak benim için paha biçilemezdi. 2 çocuğumda Samsun'da doğdu. Bize aile dostlarımız, üzerimde büyük emekleri olan kulüp çalışanları, çok sevdiğim Mustafa Aztopal ağabeyim, takımda kalmam için büyük çaba harcayan Erdinç Tosunoğlu ve en önemlisi de büyük Samsunspor taraftarı benim için hepsi çok ama çok kıymetli değerlidir. Ayrılık benim için zor olacak hem de çok zor. Doğduğum yer olmasa da evim gibi hissettiğim yerden ayrılıyorum. O kadar güzel yorumlar yazmışsınız ki duygulanmamak elde değil. Sizleri ve bu şehri çok özleyeceğim. 2017 yılında Samsun'a eşim ile birlikte geldik ama bugün Samsun'dan 4 büyük Samsunsporlu olarak ayrılıyoruz."

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.