Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

En büyük kozumuz yabancılarımız

Samsunspor

Sportif Direktör Coşkun Zeren transfer tahtalarının kapalı olmasına rağmen, ilk yarıda verim alamadıkları yabancı oyuncularının form tutmasıyla birlikte bu isimlerin yeni transferler gibi takıma güç katacağına inandığını söyledi.

Samsunspor Haber - Sportif Direktör Coşkun Zeren, transfer tahtalarının kapalı olmasına rağmen, ilk yarıda verim alamadıkları yabancıların form tutmasıyla birlikte bu oyuncuların yeni transferler gibi takıma güç katacağına inandığını söyledi. Angan, Ayite ve Samaras gibi yabancılarımızın formu son maçlarda arttı. Yabancılarımız açısından sakatlıklarla dolu bir ilk devre geçirdik. Samaras artık kendine geldi. Ligi, arkadaşlarını ve şehri iyice tanıdı. Angan büyük sakatlıklar atlattı" dedi.

HER ŞEY GÜZEL OLACAK


Ayite'nin çok sakatlık atlattığını belirten Zeren, "İlk yarıda yabancılardan yeterli verim alamadık ama ikinci yarı bu oyuncular bizim yeni birer transferimiz haline geldi. John Chibuike'nin, annesinin ölümünden sonra biraz zamana ihtiyacı var. Zamanla o da takıma katkı sağlamaya başlayacak” Samsunspor’un kadrosunda kaleci Michail Sifakis, John Chibuike, Davy Angan, Georgios Samaras ve Jonathan Ayite gibi yabancı futbolcular yer alıyor" şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.