Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Devre kapandı Samsunspor'da yaprak dökümü başladı! 4 oyuncu ile yollar ayrılıyor

Samsunspor

Bu sezon takımda kendilerine çok fazla forma şansı bulamayan oyunculardan Nuri Terliksiz, Aytaç Sulu, Samet Asatekin ve Samet Hakan Kılıç ligin ikinci devresinde oynayabilecekleri bir takıma gitmek istediğini yönetime bildirdi.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da yaprak dökümü hızlı başladı. İlk devrenin sona ermesiyle beraber takımdan ayrılma ihtimali beliren oyuncularda gün yüzüne çıktı. Bu sezon takımda kendilerine çok fazla forma şansı bulamayan oyunculardan Nuri Terliksiz, Aytaç Sulu, Samet Asatekin ve Samet Hakan Kılıç ligin ikinci devresinde oynayabilecekleri bir takıma gitmek istediğini yönetime bildirdi. 

BAVUL TOPLUYORLAR 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kadroda düşünmediği isimler olarakta bilinen bu isimler güçlü bir olasılıkla kiraık veya bonservisleriyle birlikte başka bir takıma gitmelerine izin verileceği konuşuluyor. Salı günü Çaykur Rizespor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 5.tur rövanş müsabakası sonrasında yönetim kurulu teknik ekibin kararını kamuoyuna açıklayacak. Öte yandan Samsunspor'da devre arasında yapılması planlanan takviyelerle ilgili de çalışmalar devam ediyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.