Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Çapa'dan iddialı açıklama... Hiç transfer yapamasak bile ligi...

Samsunspor

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Elimizdeki kadro ile ilk 4 içerisinde oluruz. Her şey yolunda giderse 5. ya da 6. olmayız ama ilk 4’te yer alırız” dedi.

Samsunspor Haber - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’da Teknik Direktör Fuat Çapa basın mensupları ile sohbet toplantısında bir araya geldi. İlk devreyi değerlendiren ve ligin ikinci yarısındaki hedefleri hakkında bilgiler veren Çapa, önemli açıklamalarda bulundu. Hiç transfer yapmasalar bile ligi ilk 4 içerisinde tamamlayacaklarına inandıklarını söyleyen Çapa, “Bizim ligde şu ana kadar hangi kulüpler istediği ya da beklediği futbolcuları aldı? Herkes en idealinin olmasını herkes ister, ben de iterim ama işler o kadar kolay değil. Adanaspor 2 yıl oynamayan bir oyuncu (Jordan Ibe) aldı. Onu biz alsak ne yazılırdı? O yüzden bu süreçte transfer yapmak ya da istediğin oyuncuyu almak oldukça güç" dedi.  

HER ŞEY YOLUNDA GİDERSE 

Bir şeyi yeni yaptığınız zaman eksik olanı tamamlıyorsunuz, sirkülasyon oluyor' diyerek sözlerine devam eden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Çapa, " Aradan belli bir süre geçince belirli bir yapı oluşuyor. Yeni oluşumlarda bu tür gelgitler olabilir. Sezon sonunda ne olacağını ben de bilmiyorum. Şunun sözünü verebilirim; ilk geldiğimiz günkü inanç ve heyecandan daha fazlasına sahibiz. 17 maçımız daha var. Bu süreçte neler yaşanılacak bilinemez. Elimizdeki kadro ile ilk 4 içerisinde oluruz. Her şey yolunda giderse 5. ya da 6. olmayız ama ilk 4’te yer alırız” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.